Judith Staalman in Fractie Plus

Sinds enkele weken maak ik deel uit van de steunfractie+. Ik doe mee met de fractie vergaderingen. Op dit moment zijn de vergaderingen nog digitaal.

Mijn naam is Judith Staalman en ik werk bij de Nederlandse Spoorwegen als personeelsplanner voor machinisten in Lelystad. Vanuit Almere zijn wij in 2018 in Vledder komen wonen en genieten volop van de fantastische omgeving. Zowel in de gemeente Almere als in de provincie Flevoland was ik in diverse functies politiek actief. In 2002 ben ik begonnen als fractieassistent voor GroenLinks in de gemeenteraad van Almere. Daarna was ik o.a. statenlid voor GroenLinks in de provincie Flevoland tot aan mijn verhuizing naar Vledder. Ik heb me bezig gehouden op diverse beleidsterreinen met name op het gebied van economie, omgevingsvisie en vervoer.

Nu ik al weer enkele jaren in de gemeente Westerveld woon prikkelt het weer om politiek actief te worden in onze gemeente. Mijn interesse ligt in het bijzonder bij de leefbaarheid van de dorpen, duurzaamheid, milieu, landschap en economie.