Romke Jan de Vries

Voorzitter

Samen met Sigrid, poes Chloé en wat kippen woon ik in het mooie Havelte. Begin 2021 zijn wij verhuist van het drukke westen, naar het betrokken, groene en actieve Westerveld. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. In Havelte zijn we druk bezig met onze (moes)tuin en de verduurzaming en verbouwing van onze woonboerderij. Ik zet mij graag in voor de gemeenschap. In onze vorige woonplaats was ik daarom gemeenteraadslid. En nu ben ik blij dat ik mij kan inzetten voor Westerveld door voorzitter te zijn van Progressief Westerveld. In het dagelijks werk ben ik ambtenaar voor de bewoners van de provincie Overijssel.

info@progressiefwesterveld.nl

Ron Berkhout

Ron Berkhout

Secretaris

Begin 2019, vlak voor de start van de COVID19-pandemie, ben ik vanuit de Ooijpolder bij Nijmegen, geland in ‘het centrum’ van Frederiksoord. Ondanks dat ik ruim twintig jaar lid ben van Groen Links, heb ik mij nooit actief ingezet voor de (lokale) politiek. Blijkbaar is voor mij, in deze nieuwe woonomgeving en in een nieuwe levensfase, ruimte ontstaan om wél een actieve bijdrage te leveren. Ik heb veel ervaring als secretaris, een rol die mij heel goed past als verbinder en regelaar. 

info@progressiefwesterveld.nl 

Foto PWsite

Reina Sickenga

Penningmeester

Sinds 2002 ben ik inwoner van het mooie Westerveld. De prachtige natuur in onze leefomgeving gaat mij zeer aan het hart en daarom ben ik lid geworden van Progressief Westerveld. De eerste keer dat ik lid werd van een politieke partij, een weloverwogen keuze. Na lidmaatschap van diverse werkgroepen en commissies werd me gevraagd om bestuurslid te worden. Daar heb ik tot op heden nog geen spijt van gehad, ik zet mij graag in voor Progressief Westerveld en er zijn genoeg uitdagingen.