foto margreeth

Margreeth van der Kooij

Voorzitter

De vraagstukken waar we in onze wereld voor staan zijn groot en complex. Waar kun je concreter een positieve bijdrage leveren aan dan in je eigen gemeente? Als voorzitter wil ik graag meewerken aan bewustwording en oplossingen.

Tel. 06 208 413 86
info@progressiefwesterveld.nl

M Mahler

Maat Mahler

Vice-voorzitter

Tien jaar geleden kwamen wij in Westerveld wonen. Het was voor het eerst een bewuste eigen keuze voor de plek, die wij toch al langer kenden. Vanuit de wil om verantwoordelijkheid te nemen werd ik voor het eerst van mijn leven lid van een partij, Progressief Westerveld. Van daaruit  was ja zeggen op de vraag een bijdrage te willen leveren in het bestuur een logische stap.

Vacature

Secretaris

info@progressiefwesterveld.nl 

Foto PWsite

Reina Sickenga

Penningmeester

Sinds 2002 ben ik inwoner van het mooie Westerveld. De prachtige natuur in onze leefomgeving gaat mij zeer aan het hart en daarom ben ik lid geworden van Progressief Westerveld. De eerste keer dat ik lid werd van een politieke partij, een weloverwogen keuze. Na lidmaatschap van diverse werkgroepen en commissies werd me gevraagd om bestuurslid te worden. Daar heb ik tot op heden nog geen spijt van gehad, ik zet mij graag in voor Progressief Westerveld en er zijn genoeg uitdagingen.

jos

Jos Verheul

Lid

Inmiddels ben ik zeven jaar Westervelder. Ik ben ervan overtuigd dat duurzaamheid, een goed leven, gemeenschapszin en overvloed prima samengaan; dat is nog wel een lange weg. Daarom zet ik mij in voor Progressief Westerveld. Een partij met een visie op de huidige maatschappelijke opgaven die aanspreekt en de samenhang daartussen laat zien.