“Ik wil iets doorgeven aan de volgende generatie waar ik trots op kan zijn.”


Wie is Cees
Cees is geboren in Bandung (Indonesië).
Na een studie farmacie in Groningen ben ik gaan werken in de farmaceutische industrie. Inmiddels gepensioneerd en 7 jaar geleden verhuisd naar Drenthe.

Hier ga ik voor
“Een jaar geleden werd ik lid van Progressief Westerveld, want ik wil actief iets  doen aan de problemen waar we voor staan als maatschappij/provincie/gemeente/inwoners.
Iets doen aan de huidige problemen kunnen we beter met elkaar en binnen Progressief Westerveld en in ons netwerk. Samen actief voor een beter Westerveld daar wil ik graag mijn netwerkvaardigheden voor in zetten.

Een voorbeeld vind ik de samenwerking tussen LTO Noord, Het Drents Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, DAJK, Agrarische Natuur Drenthe en landschapsbeheer Drenthe die heeft geleid tot het prachtige initiatief Boeren, Burgers en Biodiversiteit. Ook als gemeente Westerveld kunnen wij ons steentje bijdragen aan de oplossing van de grote vragen waar we mee te maken hebben. In samenwerking vinden we betere oplossingen, leren we van elkaar en staan we sterker.  

Ik hou van praktische oplossingen die invloed hebben op het hele systeem. Dus niet boeren zomaar uitkopen, maar samen met boeren werken aan een toekomst waar het voor onze kinderen in gezondheid en welzijn samen leven is en de flora en fauna weer hersteld zijn .”

Als toekomstig raadslid voor Progressief Westerveld wil ik me bezig houden met:

  • Duurzaamheid
  • Financiën
  • Energie transitie en de gevolgen hiervan voor Westerveld