Wilfried de Jong treedt terug als wethouder.

17/07/2019

Wethouder Wilfried de Jong heeft in een brief aan de gemeenteraad laten weten dat hij terugtreedt als wethouder. 

 

In de uitvoerige brief geeft hij aan dat de noodzakelijke vertrouwensbasis tussen hemzelf en de fractie op dit moment ontbreekt. 

 

De volledige tekst van de brief van Wilfried vindt u hier.

 

De fractie van Progressief Westerveld heeft naar aanleiding hiervan een verklaring uitgegeven, waarin "kennis wordt genomen van het aftreden" en wordt benadrukt dat "het vooral voor Wilfried persoonlijk erg jammer is dat er een voortijdig einde komt aan zijn wethouderschap". De fractie betreurt het "dat het niet is gelukt om deze collegeperiode met elkaar vol te maken, maar dat we zijn besluit respecteren." De verklaring eindigt met: "Wij zijn Wilfried dankbaar voor alle inspanningen die hij voor de gemeente Westerveld en voor onze partij en fractie heeft geleverd. Wij wensen hem heel veel goeds voor de toekomst. De fractie van Progressief Westerveld zal op zoek gaan naar een goede opvolger voor Wilfried."

 

De tekst van de persverklaring vindt u hier.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload