Fractie akkoord met resultaat college-onderhandelingen

08/05/2018

Gisteravond heeft de fractie van Progressief Westerveld ingestemd met het resultaat van de college-onderhandelingen. In een daarop volgende gezamenlijke bijeenkomst met de fracties van DSSW-SW en Gemeentebelangen bleek dat zij eveneens instemden. Daarmee is het formatieproces ten einde en staat niets ons meer in de weg om volgende week woensdag (16 mei) het nieuwe College van B&W te installeren.

 

Bijgevoegd zijn: a. het Persbericht van de drie fractievoorzitters; b. het Persbericht van formateur Paul Wijers; c. de tekst van coalitie-akkoord "Grensverleggend besturen"; d. de portefeuilleverdeling binnen het nieuwe College; en e. de brief, die ook vandaag aan alle maatschappelijke organisaties in Westerveld is verzonden.

 

Zoals het gemeenschappelijke Persbericht al zegt: wij zijn ongelofelijk trots op het resultaat. Dit akkoord markeert het begin van een nieuwe periode. Komend wethouder Wilfried de Jong en de hele Fractie Plus hebben er heel veel zin in.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload