De lijst is ingeleverd....

05/02/2018

In aanwezigheid van een groot aantal kandidaten en partijleden heeft Progressief Westerveld op maandagochtend 5 februari haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraads-verkiezingen ingeleverd.

 

Onder aanvoering van lijsttrekker Anke Oosterhuis uit Wapserveen staan er 34 kandidaten op de lijst. Zo is bijna elke kern van de gemeente vertegenwoordigd.

 

Direct bij het openen van het gemeentehuis stonden de kandidaten op de stoep. “Het is bijna symbolisch”, aldus Anke. “We zijn er vroeg bij. De boel mag wel weer een beetje wakker worden geschud.” Progressief Westerveld hoopt dat er na 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen én het begin van de lente, een frisse wind gaat waaien. “We willen de bewoners meer gaan betrekken bij het beleid, echte zeggenschap geven over hun omgeving en waar het geld aan besteed moet worden. Samen met bewoners optrekken tegen de gaswinning of tegen laagvliegende vliegtuigen uit Lelystad. Maar we willen dat de gemeente ook meer waardering toont voor vrijwilligers en mantelzorgers. We zijn niet alleen de mooiste gemeente van Nederland, er wordt hier ook zo ontzettend veel voor elkaar gedaan. Er kan hier veel meer dan je denkt,” aldus de enthousiaste lijsttrekster van lijst 1.

Nu de lijsten ingediend zijn kan de campagne losbarsten. Progressief Westerveld is er klaar voor. Alle inwoners van Westerveld ontvangen Vergezicht, een kleurrijk magazine met verhalen over de kandidaten en politieke uitdagingen. Op zaterdag 10 maart organiseert Progressief Westerveld een feestelijke manifestatie in de Veldkei in Havelte, waar ze willen laten zien en horen wat voor een prachtige initiatieven er allemaal in Westerveld zijn.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload