Humor en verkiezingen

21/01/2018

 

Afgelopen vrijdag kwamen de leden van Progressief Westerveld bijeen voor een nadere kennismaking met de top zes van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen en natuurlijk elkaar. De Uelenspieghel in Uffelte had een sfeervolle zaal ter beschikking gesteld.

Hans de la Mar, nummer vier op de lijst, had zich goed voorbereid en wist met hier en daar een kwinkslag iedereen te boeien en te vermaken. Hij leidde de bijeenkomst met verve. Ondertussen werden de top zes kandidaten ondervraagd en kwamen serieuze thema’s aanbod. Een variatie die de aandacht goed vasthield.


Tussendoor waren er drankjes, hapjes en een voedzame en smakelijke, vegetarische maaltijd met soep van de Uelenspieghel en quiches van Jetske (Tribal Bite, Uffelte). Er werd geproost op de verkiezingen met passende kleuren: groen, blauw en rood van het PW-logo. De kandidaten kregen van Meta Oostendorp een smiley op: vertrouwen in een goed uitslag van de verkiezingen. Iedereen had ruim gelegenheid kennis te maken met nieuwe leden en nog onbekende gezichten. Zo werd nuttig, leerzaam, serieus en humor afgewisseld.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload