Cursus Politiek Actief in Diever

19/03/2017

Het is belangrijk dat inwoners de gemeenteraad weten te vinden, maar ook weten wat de gemeenteraad doet. Samen met ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat, organiseren de gemeenteraden van Westerveld en Meppel een cursus Politiek Actief in Diever en Meppel. Tijdens zes avonden vergroot u uw kennis over de politiek in algemene zin, leert u meer over de gemeentelijke politiek én leert u vaardigheden zoals lobbyen en debatteren.

 

Deelname aan de cursus is gratis voor inwoners van de gemeente, onder voorwaarde dat de gehele cursus wordt gevolgd. Er kunnen maximaal 25 inwoners meedoen; inschrijving vindt plaats op basis van gelijke verdeling over de gemeenten en op volgorde van binnenkomst. U kunt u aanmelden bij de griffies van de gemeenteraden tot en met 31 maart 2017, via griffie@gemeentewesterveld.nl of griffie@meppel.nl   Zie ook Da’s Mooi editie 14 maart 2017.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload