ALV in Diever: Hans Verhoef voorzitter PW

17/03/2017

In Cafe Brinkzicht in Diever werd op 16 maart 2017 de Voorjaars Algemene Ledenvergadering van Progressief Westerveld gehouden. Voor de pauze werd de actuele politiek in Westerveld besproken met de aanwezige fractieleden.

 

Na de pauze werd afscheid genomen van de interim-voorzitter Maarten Muller von Czernicki, van penningmeester Christine Wijma en van bestuurslid Reinier de Leeuw, die aan het eind van zijn derde termijn was gekomen. Hans Verhoef uit Dwingeloo werd benoemd als nieuwe voorzitter. Voorlopig zal hij ook het penningmeesterschap waarnemen. Tezamen met Annemiek Asma (secretaris) en Job van Haaften vormt hij de komende periode het bestuur van Progressief Westerveld. Ook werd een kandidatencommissie benoemd die zich de komende maanden zal bezig houden met het voorbereiden van de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De kandidatencommissie staat onder leiding van Hans van Teylingen, en bestaat verder uit Paul Wijers en Reina Sickenga

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload