Open fractievergadering en nieuwjaarsborrel

30/01/2016

 

Zaterdag 30 januari kwamen de leden van PW bijeen samen met de fractie van PW en de fractievoorzitters van DSSW, Gemeentebelangen en Sterk Westerveld. Er was uitgebreid uitleg over de samenwerking van de vier niet-coalitiepartijen en volop gelegenheid voor PW-leden om vragen te stellen.
Dit gebeurde eerst in de vergadering en later met een drankje en een hapje. Wat vooral blijft hangen van deze bijeenkomst is dat we met zijn vieren sterker staan, meer expertise hebben en dus meer kunnen bereiken, maar elke fractie (en elk raadslid) kan naar eigen kennis, overtuiging en geweten stemmen in de raad. De bijeenkomst was in Dwingeloo, Grand-Café De Brink.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload