Afsluiting Politieke Jaar 2014-2015

03/07/2015

 

Een mooie zomeravond in de tuin van Reinier en Meta. Met 28 leden, waaronder fractie en bestuur, werd het politieke jaar 2014-2015 uitgeluid. PW-voorzitter Michiel van de Kasteelen sprak over een jaar dat zelfs na de ‘kater’ van de college-onderhandelingen begon met een open instelling tot brede samenwerking; een jaar waarin het college met niets kwam en tot niets te bewegen was, en dat eindigde met een motie van wantrouwen. Jan Langenkamp en de andere fractieleden hebben een enorme input geleverd in het politieke en publieke debat. In PW is de structuurdiscussie afgerond en zijn de communicatie-middelen opnieuw ingevuld. Nu is het tijd om ook als partij als geheel weer meer zichtbaar en aanwezig te zijn.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload