Steunfractie over Duurzaamheid

06/06/2015

 

Met 12 aanwezigen een grote Steunfractie-bijeenkomst in de B&W-kamer op het Gemeentehuis. Aan de orde met name de Beleidsnotitie Duurzaamheid en de Notitie Licht en Donker. Bij de notitie Duurzaamheid was de centrale lijn dat er geen enkele urgentie te bespeuren was in het stuk van B&W. De Gemeente Westerveld kan zoveel meer doen als ‘initiator’, ‘aanjager’, ‘verbindend element’; daar zijn bij andere gemeentes hele goede voorbeelden van. Bij de notitie Licht en Donker was het vooral de vraag, waarom men nu weer van voren af aan lijkt te beginnen ipv het ingezette beleid ten uitvoer te brengen. Rob den Hollander heeft alle inbreng meegenomen in zijn bijdrage in de Commissie.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload