PW luidt noodklok voor toeristische attracties

24/12/2014

De aanstaande sluiting van het Planetron is voor Progressief Westerveld aanleiding om de noodklok te luiden. De Provincie Drenthe moet laten zien dat het meer te bieden heeft dan schapen, heide en hunebedden! Bijzondere attracties zoals het Planetron zouden gekoesterd moeten worden. Progressief Westerveld wil al jaren dat de Gemeente (en Provincie) meer doen om de duisternis en donkerte die we in dit gebied gelukkig hebben, aan te wenden voor toeristische doeleinden. Hier moet munt uit te slaan zijn. Er moet iets gedaan worden om de teruggang in het aantal overnachtingen te keren, anders gaat ook de lokale middenstand hier last van krijgen… Omzet zal verder terug lopen en sluiting dreigt – en daardoor zullen steeds meer voorzieningen, die toch al onder druk staan, verdwijnen.

 

Tijd om aan te pakken dus! Fractievoorzitter Jan Langenkamp vroeg eerder deze week in Cassata al aandacht, en nu opnieuw via RTVDrenthe

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload