Veel kennis en ervaring bij vrijwilligers

17/03/2014

Zaterdag 15/3 waren er tal van activiteiten in het kader van De Landelijke Dag van Zorg en Welzijn. Ook Welzijn MensenWerk deed de deuren open om mensen meer te betrekken bij zorg en welzijn. Leden van Progressief Westerveld bezochten dorpshuis De Veldkei in Havelte.

 

Tijdens het Vrijwilligerscafé ging het Servicepunt Vrijwilligerswerk in gesprek met vrijwilligers. De lijsttrekker van Progressief Westerveld, Jan Langenkamp, was onder de indruk van de betrokkenheid van de vrijwilligers: “Deze mensen zijn erg gemotiveerd om zich in te zetten en mede door hun inzet worden dorpen en wijken leefbaar.” Uit het gesprek met de vrijwilligers bleek eens te meer hoeveel kennis en ervaring er is onder de bewoners van Westerveld.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Eerdere berichten over hetzelfde onderwerp:

Please reload