Nacht van de nacht


Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd door Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Dit jaar is de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober. Ook in Westerveld kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Zo is er in Lheebroek de Nacht van Taribush, kun je sterren kijken bij de radiotelescoop en kun je zowel vanaf De Bospub en als in het Dwingelderveld (start bezoekerscentrum Ruinen) al wandelend de natuur in het donker beleven. Voor meer details en activiteiten, zie www.nachtvandenacht.nl.


  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Progressief Westerveld staat voor aandacht voor onze leef-omgeving en het klimaat, de be-reidheid om welvaart ruimhartig te delen en bestuurlijke durf en creativiteit. Met elkaar en met anderen werken we aan een duurzame en sociale toekomst voor Westerveld door het ont-wikkelen en realiseren van nieuwe en creatieve ideeën voor een pro-gressieve politiek.

Progressief Westerveld is ge-baseerd op de lokale samen-werking van D66 en GroenLinks, en kent daarnaast ook individuele leden.

Progressief Westerveld heeft de ANBI-status.