Home Agenda Route 2030 ‘Hoe kunnen we versnellen om de SDG’s te behalen?’

Route 2030 ‘Hoe kunnen we versnellen om de SDG’s te behalen?’

Graag nodigen Building Change, Global Compact Network Nederland, MVO Nederland, Partos en SDG Nederland in samenwerking met de Rijksoverheid je uit voor de bijeenkomst ‘Route 2030: Hoe kunnen we versnellen om de SDG’s te behalen?’ op woensdagochtend 19 mei.

De interactieve bijeenkomst is online live te volgen en wordt gemodereerd door Harm Edens. Tijdens deze bijeenkomst worden in het kader van Verantwoordingsdag twee rapportages gepresenteerd: De ‘Monitor Brede Welvaart en Sustainable Development Goals 2021’ van het CBS en de vijfde Nederlandse SDG rapportage ‘Nederland Ontwikkelt Duurzaam’ van de Rijksoverheid. Daarna wordt door Kim Putters geschetst hoe de concepten ‘brede welvaart’ en de SDG’s een rol spelen in de advisering van de overheid door het Sociaal en Cultureel Planbureau.

De lancering van deze rapportages vormt een mooie aanleiding om te bespreken hoe het ervoor staat met de uitvoering van de SDG’s in en door Nederland. En nog belangrijker: hoe we met elkaar en met de overheid kunnen versnellen om de doelen in 2030 te behalen.

Datum

mei 19 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online per Zoom
thuis

Organisator

SDG Nederland